Fri offert

Solceller för företag

Företag över hela Sverige väljer Mersols lösningar för solceller att sänka elkostnader och stärka företagets hållbarhetsprofil. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er att ställa om till solenergi och tillsammans bidra till en mer hållbar framtid.

Varför Mersol?

Specialiserade på solceller

Vi erbjuder alltid en full konsultation där vi ser över företagets fastigheter för att möta era behov och förutsättningar.

Långa garantier

För er trygghet så erbjuder vi en komplett installation av solceller och endast produkter med lång garanti. Läs mer om våra garantier här.

95 % kundnöjdhet

Vi är stolta över att kunna erbjuda både produkter och solcellsinstallationer av hög kvalitet. Tillsammans går vi mot ett fossilfritt samhälle.

INSTALLATION

Hur går det till?

1. Rådgivning

Boka en fri konsultation där en av våra experter hjälper er att hitta rätt lösning som passar ert behov. Ni får därefter en offert.

2. Installation

För att göra det så enkelt och säkert som möjligt tar vi hand om hela processen, från design till installation.

3. Full kontroll

Ni får en komplett genomgång och utbildning i hur allt fungerar så att ni känner er säkra med anläggningen.

4. Få betalt

Ert nätföretag monterar en ny elmätare och registrerar överskottselen som ni ska ha betalt för.

Boka fri konsultation

En strålande bra investering

De flesta kommersiella tak har stora takytor med bra förutsättningar för att producera stora mängder solenergi. Utan solceller är taken en outnyttjad resurs som står och kostar pengar. En stor solanläggning är därmed en lönsam investering som bland annat bidrar till sänkta energikostnader samtidigt som ni stärker företagets hållbarhetsprofil. Solcellsanläggningen generar som mest el på den tid på dygnet då de flesta företag är som mest aktiva. Resultatet blir då drastiskt sänkta elkostnader och ökad lönsamhet.

Det ska vara enkelt och problemfritt att installera solceller. Vi hjälper både stora och små företag över hela Sverige att hitta de bästa lösningarna för solceller för att spara på elkostnaderna. Vi finns här för dig med.

HELHELTSLÖSNING

Har ni elbilar på företaget? Inga problem. Vi hjälper er att installera laddboxar.

Läs mer om laddboxar
Vill du jobba med oss mot en hållbar framtid? Mersol växer och har nu många lediga tjänster
Lediga tjänster
Frågor? Vi hjälper dig gärna!
Boka kostnadsfri konsultation