Boka fri konsultation

Solceller för lantbruk

Dra nytta av solenergin och spara på energikostnaderna samtidigt som du får betalt för överskottselen som produceras av din sollcellsanläggning. Med stora takytor och hög elförbrukning är lant- och jordbruksfastigheter som gjorda för att producera och skörda solenergi.

Varför Mersol?

Tryggt och stabilt

Erfaren solcellsinstallatör som är specialiserade på solcellslösningar för lantbruk. Vi gör det enkelt att installera solpaneler.

Långa garantier

För er trygghet så erbjuder vi en komplett installation av solceller och endast produkter med lång garanti. Läs mer om våra garantier här.

95 % kundnöjdhet

Vi är stolta över att kunna erbjuda både produkter och solcellsinstallationer av hög kvalitet. Tillsammans går vi mot ett fossilfritt samhälle.

INSTALLATION

Hur går det till?

1. Rådgivning

Boka en fri konsultation där en av våra experter hjälper er att hitta rätt lösning som passar ert behov. Ni får därefter en offert.

2. Installation

För att göra det så enkelt och säkert som möjligt tar vi hand om hela processen, från design till installation.

3. Full kontroll

Ni får en komplett genomgång och utbildning i hur allt fungerar så att ni känner er säkra med anläggningen.

4. Få betalt

Ert nätföretag monterar en ny elmätare och registrerar överskottselen som ni ska ha betalt för.

Boka fri konsultation

En strålande bra investering

De flesta lant- och jordbruksfastigheter har stora takytor med bra förutsättningar för att producera stora mängder solenergi. Utan solceller är taken en outnyttjad resurs som står och kostar pengar. Eftersom lantbruk har hög elförbrukning kan man spara mycket pengar långsiktigt med en solcellsanläggning. En stor solanläggning är därmed en lönsam investering som bland annat bidrar till sänkta energikostnader samtidigt som ni drastiskt ökar lönsamheten.
Det ska vara enkelt och problemfritt att installera solceller. Med lång erfarenhet i branschen är vi en trygg leverantör som hjälper er från start till slut. Vi finns här för dig.

Frågor? Vi hjälper dig gärna!
Boka kostnadsfri konsultation