Fri offert

Solceller för din villa

En trygg, hållbar och lönsam investering. Sänk dina elkostnader från dag ett, tjäna pengar på egenproducerad överskottsel och höj värdet på din bostad.

Så säger våra kunder
Företaget visar ett mycket seriöst intryck. Bra utfört arbete med väldigt trevliga säljare, kontaktpersoner och installatörer. Kan verkligen rekommendera Mersol.
Per Svensson
Jag är jätte nöjd. Medan andra hade 8-12 månaders väntetid så löste Mersol panelerna på 1 månad. Väldigt bra kvalitet på panelerna dessutom. Skulle ge 10 stjärnor om det var möjligt ☀️
Lennart Johansson
Välstrukturerad och överskådlig offert med kort ledtid från initial kontakt till färdigställt montage. God återkoppling i samtliga led och behjälpliga vid frågor och funderingar. Rekommenderar!
Jesper Hansen
Läs fler recensioner

Ta steget till en egen förnybar elproduktion du också

Experter inom solceller

Vi på Mersol har lång erfarenhet i branschen och är en trygg partner som hjälper dig hela vägen och tar hand om hela processen, från idé till installation.

Långa garantier

För din trygghet så erbjuder vi en komplett installation av dina solceller och endast produkter med lång garanti. Läs mer om våra garantier här.

95 % kundnöjdhet

Vi är stolta över att kunna erbjuda både produkter och solcellsinstallationer av hög kvalitet. Tillsammans går vi mot ett fossilfritt samhälle.

INSTALLATION

Hur går det till?

1. Rådgivning

Boka en fri konsultation där en av våra experter hjälper er att hitta rätt lösning som passar ert behov. Ni får därefter en offert.

2. Installation

För att göra det så enkelt och säkert som möjligt tar vi hand om hela processen, från design till installation.

3. Full kontroll

Ni får en komplett genomgång och utbildning i hur allt fungerar så att ni känner er säkra med anläggningen.

4. Få betalt

Ert nätföretag monterar en ny elmätare och registrerar överskottselen som ni ska ha betalt för.

Boka fri konsultation

GRÖN TEKNIK FÖR PRIVATPERSONER

Skattereduktion ges med 20% för installation av solceller och 50% för installation av batterier och laddbox. Mersol sköter hanteringen och du får avdraget direkt på din faktura.

Läs mer om Grön teknik

HELHELTSLÖSNING

Bli självförsörjande med ett batteri där överskottselen som producerats under dagen lagras och används under dygnets övriga timmar.

Läs mer om solcellsbatterier
Vill du jobba med oss mot en hållbar framtid? Mersol växer och har nu många lediga tjänster
Lediga tjänster
Frågor? Vi hjälper dig gärna!
Boka kostnadsfri konsultation